Chat with us, powered by LiveChat

Brand Eco

En del av PROMO AB.
Vi är ett företag som grundades 1985 och har sedan starten arbetat för att vara i framkant när det gäller att förstå hur vi kan hjälpa våra kunder att stärka sina varumärken med våra produkter. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre företag till större noterade förtetag samt kommuner och landsting.
Under de senaste åren har vi aktivt arbetar för att hitta hållbara alternativa profilartiklar vilket nu resulterat i denna unika webbshop.

Ert val av artiklar har en global påverkan och era inköp kan göra skillnad. Vi har som en av få Svenska leverantörer tagit fram ett unikt sortiment enbart av miljövänliga och hållbara reklamartiklar. Kontakta oss gärna för mer information.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett unikt sortiment av enbart hållbara profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla ett brett sortiment. Vi tar dessutom fram specialartiklar vid efterfrågan.

Gör något litet för att rädda något stort

Vi hjälper er att hitta alternativa artiklar som på ett hållbarare sätt kan stärka ert varumärke. Kontakta oss om du har funderingar eller önskar förslag.

Vi skänker 10% av vinsten på samtliga RPET artiklar vi säljer till The Ocean Clean up company
Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Service

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi på ett tryggt sätt ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Vår duktiga personal finns tillgängliga vardagar mellan 08,00-17,00

Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Promo Företagsreklam AB
Org.nummer
5564163060
Tel: 011-36 86 00
E-postadress
order@promo.se